Cum funcţionează?


In fiecare zi, FunGroup va aduce oferte fara concurenta cu reducere intre 50 % si 90 % pentru produsele si serviciile celor mai tari restaurante locale, cafenele, pub-uri, saloane de infrumusetare, centre spa, pentru concerte, excursii de neuitat in locuri inedite şi multe multe altele...

Trebuie doar sa te inscrii la newsletter-ul FunGroup si vei prinde cele mai tari reduceri din orasul tau.


In masura ce numarul de persoane inregistrate la newsletter-ul FunGroup creste, reducerile se vor mari. Asadar invita si prietenii!


Pentru ca propunerea zilnică să devină activă este nevoie ca destui oameni să se înscrie înainte ca oferta să expire. Noi obţinem oferte bune promiţându-le partenerilor noştri o mulţime de clienţi noi! Când destui oameni s-au înscris, procesăm rezervarea ta de plată, iar după confirmarea plăţii în sistem, vei primi un voucherul pe e-mail şi în contul personal de pe FunGroup la secţiunea "Cupoanele mele". Trebuie doar să îl printezi şi te vei bucura de ofertă oricând doreşti.


Daca nu se atinge numarul minim de comenzi pana la expirarea promotiei, vom anula toate rezervarile. Nimeni nu plăteşte niciun comision, iar oferta zilei este anulată.


Gândeşte-te la această ofertă ca la un discount de grup pe care îl poţi folosi oricând doreşti! Pe pagina FunGroup vei vedea câte cupoane au fost cumpărate până la momentul respectiv şi de câte cupoane mai e nevoie pentru ca oferta să fie activă.


Poti face cadou voucherele primite pentru oferta la care ai aplicat, altor persoane care le pot utiliza in locul dumneavoastra.


Pentru a contribui la activarea promotiei o poti recomanda prietenilor prin email, Facebook, Twitter sau E-mail. In cazul in care ai achizitionat un cupon in cadrul unei promotii care te intereseaza foarte mult si iti doresti sa nu pierzi sansa de a-l utiliza, iti recomandam sa dai de veste tuturor prietenilor si prietenelor tale in legatura cu ea.

 

 

Mai jos, pe scurt, gasesti pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te bucura de oferta noastra:

 

1. Cumpara voucherul inainte ca timpul rezervat ofertei sa expire;

2. Oferta devine activa cand se atinge numarul minim de aplicanti. Asadar recomanda si prietenilor!

3. Dupa confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail si in contul tau personal de pe FunGroup la sectiunea „Cupoanele mele”


4. Printeaza voucherul primit pe e-mail si in contul personal de pe site si ia-l cu tine cand beneficiezi de oferta;

5. Foloseste voucherul conform termenilor de folosinta.

mergi sus ^

Asistenţă clienţi

info@FunGroup.ro

Luni - Vineri:
intre orele 9:00 - 18:00