Remodelare Corporala: 6 Sedinte Tunel + 6 Sedinte Impachetare Gel Reductor + 6 Sedinte Presoterapie + 6 Sedinte Detox Spa cu DOAR 99 RON, Numai la Tasha Spa Center!

Detalii si avantaje

Tu alegi ziua si ora la care sa folosesti voucherul;

Intampina Caldura cu Incredere! Doar 99 RON pentru 6 Sedinte Tunel + 6 Sedinte Impachetare Gel Reductor + 6 Sedinte Presoterapie + 6 Sedinte Detox Spa! 77% Reducere, NUMAI la TASHA SPA CENTER!

Dupa achizitionarea ofertei, puteți face programare telefonica la numarul de pe voucherul primit pe e-mail;

Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale este cavitatia.

Iti cresti tonusul general si buna dispozitie;

Impachetarile in tunel cu infrarosu reduc celulita si dau luminozitate pielii, imbunatatesc circulatia sangelui, activeaza functia de auto-insanatosire si aparare a corpului, produc eliminarea mai buna a substantelor nocive, stimularea metabolismului, amelioreaza afectiunile ovariene;

Presoterpia este o metoda relativ noua, care se face prin drenaj limfatic. Foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor, retinerea de apa. Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire.

DetoxSpa este un aparat foarte util in actiunea de detoxifiere ajutand la cresterea sistemului imunitar. Aparatul face o terapie ionizanta. Cu ajutorul ionilor ce ajung in organism, folosind mecanismul detoxifiant propriu al organismului elimina prin pielea talpii toxinele.

Personal calificat gata oricand sa va sfatuiasca si sa va ajute in dobandirea unei siluete precum v-ati dorit;

Pentru rezultate de durata, se recomanda cuplarea sedintelor in sesiunii de 30min;

Contureaza-ti silueta si bucura-te de un corp frumos si sanatos!

Termeni voucher

Oferta: 99 RON in loc de 430 RON pentru:  
  6 Sedinte de Tunel (10min); 

  6 Sedinte de Impachetare cu Gel Reductor (10min);

  6 Sedinte de Presoterapie (10 min);

  6 Sedinte de Detox Spa (10min);

Voucherele sunt valabile 30 de zile;

Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere si poate folosi 2 vouchere in nume propriu;

Voucherele se pot oferi cadou;

Dupa confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail si in contul tau personal de pe FunGroup la sectiunea „Cupoanele mele”;

Cumpără acum oferta

Partener

Tasha Spa Center

Aleea Tudor Neculai, Nr.6A, Iasihttp://www.facebook.com/TashaSpaCenter?fref=ts
harta
  • După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail şi în contul tău personal de pe FunGroup la secţiunea "Cupoanele mele" (valabil doar dacă ai achitat cu cardul);
  • Durata procesării plăţilor prin transfer bancar este mai mare, iar voucherel se trimit după confirmarea plăţilor în sistem;
  • Dacă plăteşti prin transfer bancar, ai la dispoziţie 3 zile lucrătoare (72 ore) pentru a finaliza tranzacţia;
  • Printează voucherul şi ia-l cu tine pentru a beneficia de ofertă. În cazul ofertelor la produse sau turism, vezi "Termeni voucher".
mergi sus ^

Asistenţă clienţi

info@FunGroup.ro

Luni - Vineri:
intre orele 9:00 - 18:00