Aventura la BUSTENI! O noapte de cazare in Camera dubla cu doar 110 RON, oferta valabila oricand in timpul saptamanii dar si in weekend, la Vila MARCELA!

Avantaje

O noapte de cazare in camera dubla cu doar 110 RON la Vila MARCELA din Busteni! Distractie cat incape cu oferta zilei de la FunGroup!

Vila Marcela are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca concediul cat si week-ul la munte in statiunea Busteni. 

Este situata in Poiana Tapului cu o priveliste deosebita catre crucea Caraiman si acces foarte usor la D. N. 

Avand posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din inprejurimi. Drumul national este la doar 1000m de vila, avand astfel posibilitatea unui acces auto extrem de simplu si de comod. 

Camerele dispun de tv. Aveti la dispozitie un living cu bucatarie stil american complect utilata si tv in living. 

In plus dispune de un spatiu de joaca pentru copii dumneavoastra in aer liber, spatiu de luat masa spatiu de recreere, gratar si terasa disponibila oricind, oricarui client si piscina pentru copii, balansoar. Programul de lucru al receptiei este non-stop asa ca putet iveni sau pleca oricind doriti sa faceti acest lucru. 

Vila are parcare proprie.

Profita ACUM! Oferta este limitata!

Termeni voucher

Dupa confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail si in contul tau personal de pe FunGroup la sectiunea „Cupoanele mele”;

Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere si poate folosi oricate pentru a prelungi sejurul;

Voucherele se pot oferi cadou;

Inainte de achizitionarea voucherului, verificati disponibilitatea la nr: 0723 539 712;

Dupa achizitionarea voucherului trebuie facuta rezervare pe e-mail la adresa stancumarcela57@yahoo.com sau la numarul de telefon 0723 539 712

Inainte de achizitionarea voucherului verifica disponibilitatea pensiunii in perioada pe care o doresti;

Cumpără acum oferta

Partener

Vila Marcela

Str. Alunis 18, Busteni, Prahova


0723 539 712


harta
  • După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail şi în contul tău personal de pe FunGroup la secţiunea "Cupoanele mele" (valabil doar dacă ai achitat cu cardul);
  • Durata procesării plăţilor prin transfer bancar este mai mare, iar voucherel se trimit după confirmarea plăţilor în sistem;
  • Dacă plăteşti prin transfer bancar, ai la dispoziţie 3 zile lucrătoare (72 ore) pentru a finaliza tranzacţia;
  • Printează voucherul şi ia-l cu tine pentru a beneficia de ofertă. În cazul ofertelor la produse sau turism, vezi "Termeni voucher".
mergi sus ^

Asistenţă clienţi

0332.88.22.88 0752.07.88.04

info@FunGroup.ro

Luni - Vineri:
intre orele 9:00 - 18:00