Incercati aventura in DELTA DUNARII! Oferta Speciala: Cazare 3 nopti pentru 2 persoane cu doar 177 RON, numai la Hotel Salcia de 3 Stele! Poti cumula mai multe vouchere in nume propriu! Vouchere valabile si in week-end!

Avantaje

Vacanta in DELTA doar cu oferta zilei de la FunGroup!

    Doar 177 RON pentru 4 zile/3 nopti pentru 2 persoane numai la Hotel SALCIA de 3 stele din DELTA! Descopera cea mai salbatica regiune din Romania si admira-i spectacolul alaturi de cei dragi!

Tu alegi ziua si ora cand folosesti voucherul;

Hotelul Salcia este situat într-o zonă liniștită din Maliuc, în Delta Dunării, și oferă camere dotate cu aer condiționat, conexiune Wi-Fi gratuită, un club de noapte cu programe de divertisment de seară și o recepție cu program nonstop.

Fiecare unitate de cazare este mobilată practic şi are un TV cu canale prin cablu şi baie privată sau comună.

Hotelul oferă acces la plajă pe Canalul Crinjala. La cerere și contra cost, pot fi organizate transferuri cu barca și excursii în Deltă.

La 30 km se află orașul Tulcea, unde veţi găsi acvariul și Muzeul Delta Dunării. La acesta se poate ajunge cu ambarcaţiunea.


Profita ACUM! Oferta este limitata!

Termeni voucher

Voucherul poate fi folosit oricand pana pe data de 06.09.2016;

Dupa confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail si in contul tau personal de pe FunGroup la sectiunea „Cupoanele mele”;

Voucherul Cuprinde: Cazare 3 nopti pentru 2 persoane in Delta Dunarii - Maliuc - Hotel Salcia de 3 Stele, in camere dotate cu cabina de dus proprie, iar grupul sanitar la comun + acces gratar, terasa, bar.
 
Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 10 vouchere si poate folosi mai multe vouchere daca se doreste prelungirea sejurului;

Voucherele se pot oferi cadou;

Dupa achizitionarea voucherului trebuie facuta rezervare telefonica la nr: 0741137562
Program Rezervari: Non Stop

Cumpără acum oferta

Partener

Hotel Salcia

str. Maliuc nr. 1, Tulcea


0741137562


harta
  • După confirmarea comenzii tale vei primi voucherele pe e-mail şi în contul tău personal de pe FunGroup la secţiunea "Cupoanele mele" (valabil doar dacă ai achitat cu cardul);
  • Durata procesării plăţilor prin transfer bancar este mai mare, iar voucherel se trimit după confirmarea plăţilor în sistem;
  • Dacă plăteşti prin transfer bancar, ai la dispoziţie 3 zile lucrătoare (72 ore) pentru a finaliza tranzacţia;
  • Printează voucherul şi ia-l cu tine pentru a beneficia de ofertă. În cazul ofertelor la produse sau turism, vezi "Termeni voucher".
mergi sus ^

Asistenţă clienţi

0332.88.22.88 0752.07.88.04

info@FunGroup.ro

Luni - Vineri:
intre orele 9:00 - 18:00