Termeni si conditii

 

Compania SC  ATP FunGroup SRL, cu sediul social în Municipiul Iasi, str. Mitropolit Varlaam, nr. 8, înmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 22/459/2013, având Cod Unic de Înregistrare 31328874, email office@fungroup.ro, vă urează bun venit pe pagina Web «www.FunGroup.ro».

In cadrul acestei pagini Web sunt publicate si promovate produse si servicii provenite de la terti furnizori la preturi speciale promotionale. Aceste preturi speciale promotionale sunt valabile pentru o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate, sub conditia obligatorie a completarii unui numar minim de cumparatori. Produsele/serviciile oferite pot fi achizitionate la un pret special promotional de catre utilizator/abonat, prin intermediul paginii Web a societatii.

I. Acceptul utilizatorului
Accesând şi utilizând acest Website, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi
SC  ATP FunGroup SRL sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.
 
II. Condiţii de utilizare
FunGroup nu garantează că Webite-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe FunGroup.ro nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Website-ul pe riscul propriu,
SC  ATP FunGroup SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Website. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Website sau al actualizării diverselor pagini ale Website-ului. FunGroup nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe Website.
 
III. Drepturi de autor
FunGroup deţine titlul deplin şi complet asupra fişierelor, pozelor şi materialelor publicate pe Website, precum şi toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către FunGroup şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.

IV. Securitate
La utilizarea Website-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat FunGroup pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.
 
V. Notificări pentru utilizatori
Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:
- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;
- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.
Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:
- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;
- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;
- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.
Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acţiuni (de informare, promoţionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către FunGroup, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:
- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către FunGroup;
- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;
- să primiţi din partea FunGroup diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitaţii de participare la diverse activităţi, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).
Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale FunGroup sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. FunGroup îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.
 
VI. Confidenţialitate
SC  ATP FunGroup SRL respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. SC  ATP FunGroup SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal. SC  ATP FunGroup SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.
 
VII. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii
FunGroup, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.FunGroup.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.
 
VIII. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie
Aceste Termene şi Condiţii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

mergi sus ^

Asistenţă clienţi

info@FunGroup.ro

Luni - Vineri:
intre orele 9:00 - 18:00